Kinderfeest

Een te gek kinderfeestje voor iedereen!

Vanaf 
€ 9,50 per persoon
Een kinderfeestje dat iedereen leuk vindt? Leef je uit op alle attracties van Klok'uus (zoals de skelterbaan, springkussens en grote waterglijbaan), bak je eigen pizza of speel je eigen lasergame! Ook voor de grotere kinderen.

Let op! Helaas zitten we op woensdag 2 juli en woensdag 9 juli al helemaal vol met kinderfeestjes!

Speelfeest Basis / € 9,50 p.p.

Met Speelfeest Basis kun je onbeperkt spelen en krijg je een traktatie en onbeperkt ranja. Eten is ook voorzien; je kunt kiezen tussen friet met een snack, of een pannenkoek. Daarna krijg je een lekker ijsje of zakje chips. Er is ook nog een cadeau voor de jarige!

Nieuwe feestjes: vanaf 9 april het WK voetbal feest en vanaf 2 april de Boogschiet party !!!

WK voetbal party/ € 12,50 p.p.

De WK voetbal party zit vol met gave voetbal spelen! Je gaat voetgolfen in de boerengolfwei, voetballen in de penalty kooi, penalty schieten en nog een heel leuk verrassend spel...Ook krijgt iedereen  een leuke voetbal gadget mee naar huis. Natuurlijk ook met frietjes en snackjes, snoep, chips of ijs en onbeperkt ranja. En je mag nog lekker spelen in Klok'uus...als daar nog tijd voor is.

Boogschiet party/ € 14,95 p.p.

Ook een Boogschiet party is nu mogelijk bij Klok'uus. Dit is voor kinderen van 9 t/m 12 jaar, want je moet er sterke armen voor hebben! Gedurende een uur ga je onder leiding van een ervaren instructeur het boogschieten onder de knie krijgen. Wie is de beste schutter van jullie feestje? Ook bij dit feest zit eten en drinken inbegrepen: frietjes en snackjes, snoep, chips of ijs en onbeperkt ranja. En je mag nog spelen in Klok'uus.

Speelfeest Smulbox / € 11,50 p.p.

Speelfeest Smulbox bevat onbeperkt spelen, een traktatie, onbeperkt ranja tijdens spelen, de smulbox (Friet en snack en flesje drinken + cadeautje), een ijsje of zakje chips, en een cadeautje voor de jarige.

Pizza Party / € 12,50 p.p.

Met textiel stiften mag je eerst een schort versieren, daarna ga je een heerlijke pizza bakken....en natuurlijk opeten! Je krijgt onbeperkt ranja, chips of een ijsje en snoep. Verder mag je ook nog spelen in Klok'uus. Je kunt hiervoor reserveren op woensdag en vrijdag 14:00-18:00 uur en op zaterdag 10:30-14:30 uur.

High Tea Party / € 12,50 p.p.

Het High Tea feestje is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Bij de High Teas horen lekkere cakejes, snoep, koekjes, onbeperkt ranja en natuurlijk thee. Je gaat gezellig knutselen: een fotolijstje  versieren. Ook mag je spelen in Klok'uus. Als eten heerlijke warme hapjes zoals minihamburgers, pizza, snackjes en smilefriet.

Battlefield Live Party / € 14,95 p.p.

Voor kids van 8 t/m 12 jaar (minimaal 7 kinderen, maximaal 20). Je gaat 1 uur lasergamen en krijgt friet met snacks, ranja en ijs of chips. Verder mag je onbeperkt spelen bij Klok'uus.

9+ Party / € 9,95 p.p.

De 9+ party is om de drie weken op vrijdagavond en begint om 17:00 uur. Eerst ga je spelen bij Klok'uus: bijvoorbeeld de Himalaya beklimmen, op de bungee-trampoline en op de skelterbaan. Rond 18:00 uur: broodjes en worstjes bakken op de barbecue, met flesje drinken erbij. Rond 19:30 uur is er een spel buiten, of bij slecht weer leuk spel binnen. Van 20:30 uur tot 21:00 uur is de afsluiting met een wedstrijd spijkerbroek hangen. Let op! De laatste datum van de 9 plus party is op 11 april 2014. Na deze datum zijn er voorlopig geen 9 plus party's meer ivm de 2 nieuwe feestjes die erbij gekomen zijn (boogschiet party en wk voetbal feest)

Kies uw arrangement

Kinderfeestje

Soort arrangement Prijs per persoon
Speelfeest Basis € 9,50 Reserveren
Speelfeest Smulbox € 11,50 Reserveren
Pizza Party € 12,50 Reserveren
High Tea Party € 12,50 Reserveren
Battlefield Live Party € 14,95 Reserveren
9+ Party (op 11 april 2014) € 9,95 Reserveren
Boogschiet party (vanaf 1 april) € 14,95 Reserveren
WK voetbal party (vanaf 9 april) € 12,50 Reserveren

Deze pagina delen

Ontwerp & realisatie: Nilsson communicatiekunstenaars