Kinderfeest

Een te gek kinderfeestje voor iedereen!

Vanaf 
€ 9,50 per persoon
Een kinderfeestje dat iedereen leuk vindt? Leef je uit op alle attracties van Klok'uus (zoals de skelterbaan, springkussens en grote waterglijbaan), bak je eigen pizza of speel je eigen lasergame! Ook voor de grotere kinderen.

Speelfeest Basis / € 9,50 p.p.

Met Speelfeest Basis kun je onbeperkt spelen en krijg je een traktatie en onbeperkt ranja. Eten is ook voorzien; je kunt kiezen tussen friet met een snack, of een pannenkoek. Daarna krijg je een lekker ijsje of zakje chips. Er is ook nog een cadeau voor de jarige!

Speelfeest Smulbox / € 11,50 p.p.

Speelfeest Smulbox bevat onbeperkt spelen, een traktatie, onbeperkt ranja tijdens spelen, de smulbox (Friet en snack en flesje drinken + cadeautje), een ijsje of zakje chips, en een cadeautje voor de jarige.

Pizza Party / € 12,50 p.p.

Met textiel stiften mag je eerst een schort versieren, daarna ga je een heerlijke pizza bakken....en natuurlijk opeten! Je krijgt onbeperkt ranja, chips of een ijsje en snoep. Verder mag je ook nog spelen in Klok'uus. Je kunt hiervoor reserveren op woensdag en vrijdag 14:00-18:00 uur en op zaterdag 10:30-14:30 uur.

High Tea Party / € 12,50 p.p.

Het High Tea feestje is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De tafel is versierd met roze placemats en roze bekertjes. Bij de High Tea's horen lekkere cakejes, snoep, koekjes, onbeperkt ranja en natuurlijk thee. Je gaat gezellig knutselen: een fotolijstje  versieren. Ook mag je spelen in Klok'uus. Als eten heerlijke warme hapjes zoals minihamburgers, pizza, snackjes en smilefriet.

Battlefield Live Party / € 14,95 p.p.

Voor kids van 8 t/m 12 jaar (minimaal 7 kinderen, maximaal 20). Je gaat 1 uur lasergamen en krijgt friet met snacks, ranja en ijs of chips. Verder mag je onbeperkt spelen bij Klok'uus. Klik hier voor meer informatie over de Battlefield Live Party.

Arrow Play party / € 14,95 p.p 

Nieuw bij Klok'uus is de Arrow Play Party, het feestje voor kinderen van 10 t/m 12 jaar (minimaal 6 maximaal 20 kinderen) waarbij je een spel gaat spelen met pijl en boog! De Arrow Play Party is inclusief 1 uur Arrow Play spelen en friet met snacks, ranja en een zakje chips of een ijsje. Klik hier voor meer informatie over Arrow Play. 

De nieuwe 9+ Party / € 10,50 p.p.

De 9+ party is om de drie weken op vrijdagavond en begint om 17:00 uur. Lekker ravotten in Klok'uus en je mag ook op de bungee-trampoline! Rond 18:00 uur: broodjes bakken op de barbecue, met frietjes, een worstje en een flesje drinken erbij. Rond 19.30 uur starten de 9 plus spelen. Met je feestje wordt je uitgedaagd om "Slimmer, sneller en sterker te zijn dan de andere teams, waarbij teamwork voorop staat" Natuurlijk ontbreekt het populaire spijkerbroekhangen niet! Om 21.00 uur sluiten we het feest af en zingen we de jarigen toe met een polonaise door het klimrek.

Op de volgende vrijdagavonden organiseert Klokuus weer een 9+ party:  vrijdag 12 juni (sorry...is al vol) en vrijdag 10 juli

Kies uw arrangement

Kinderfeestje

Soort arrangement Prijs per persoon
Speelfeest Basis € 9,50 Reserveren
Speelfeest Smulbox € 11,50 Reserveren
Pizza Party € 12,50 Reserveren
High Tea Party € 12,50 Reserveren
Battlefield Live Party € 14,95 Reserveren
9+ Party is op 12 juni (sorry...al vol!) en 10 juli € 10,50 Reserveren
Kinderfeestje Arrow Play Party € 14,95 Reserveren

Deze pagina delen

Ontwerp & realisatie: Nilsson communicatiekunstenaars