Kinderfeest

Een te gek kinderfeestje voor iedereen!

Vanaf 
€ 10,95 per persoon
Een kinderfeestje dat iedereen leuk vindt? Leef je uit op alle attracties van Klok'uus, bak je eigen pizza of speel je eigen lasergame! Ook voor de grotere kinderen.

Speelfeest Basis / € 10.95 p.p.

Met Speelfeest Basis kun je onbeperkt spelen en krijg je een traktatie en onbeperkt ranja. Eten is ook voorzien; je kunt kiezen tussen friet met een snack, of een pannenkoek. Daarna krijg je een lekker ijsje of zakje chips. Er is ook nog een cadeau voor de jarige!

Speelfeest Smulbox / € 12.95 p.p.

Speelfeest Smulbox bevat onbeperkt spelen, een traktatie, onbeperkt ranja tijdens spelen, de smulbox (Friet en snack en flesje drinken + cadeautje), een ijsje of zakje chips, en een cadeautje voor de jarige.

Pizza Party / € 13.95 p.p. (onder voorbehoud, we weten nog niet zeker of we dit feestje blijven doen)

Met textiel stiften mag je eerst een schort versieren, daarna ga je een heerlijke pizza bakken....en natuurlijk opeten! Je krijgt onbeperkt ranja, chips of een ijsje en snoep. Verder mag je ook nog spelen in Klok'uus. Je kunt hiervoor reserveren op woensdag en vrijdag 14:00-18:00 uur en op zaterdag 10:30-14:30 uur.

High Tea Party / € 13.95 p.p.

Het High Tea feestje is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De tafel is versierd met roze placemats en roze bekertjes. Bij de High Tea's horen lekkere cakejes, snoep, koekjes, onbeperkt ranja en natuurlijk thee. Je gaat gezellig knutselen: een fotolijstje  versieren. Ook mag je spelen in Klok'uus. Als eten heerlijke warme hapjes zoals minihamburgers, pizza, snackjes en smilefriet.

Battlefield Live Party / € 15.95 p.p.

Voor kids van 8 t/m 12 jaar (minimaal 7 kinderen, maximaal 20). Je gaat 1 uur lasergamen en krijgt friet met snacks, ranja en ijs of chips. Verder mag je onbeperkt spelen bij Klok'uus. Klik hier voor meer informatie over de Battlefield Live Party.

Arrow Play party / € 15.95 p.p 

Nieuw bij Klok'uus is de Arrow Play Party, het feestje voor kinderen van 10 t/m 12 jaar (minimaal 6 maximaal 20 kinderen) waarbij je een spel gaat spelen met pijl en boog! De Arrow Play Party is inclusief 1 uur Arrow Play spelen en friet met snacks, ranja en een zakje chips of een ijsje. Klik hier voor meer informatie over Arrow Play. 

 


Kies uw arrangement

Kinderfeestje

Soort arrangement Prijs per persoon
Speelfeest Basis € 10,95 Reserveren
Speelfeest Smulbox € 12,95 Reserveren
Pizza Party (onder voorbehoud) € 13,95 Reserveren
High Tea Party € 13,95 Reserveren
Battlefield Live Party € 15,95 Reserveren
Kinderfeestje Arrow Play Party € 15,95 Reserveren

Deze pagina delen

Ontwerp & realisatie: Nilsson