Schoolreis of klassenuitje in Zeeland

Klok'uus beschikt over zowel een grote binnen- en buitenspeeltuin, als diverse uitdagende activiteiten. Hierdoor bieden wij de ideale locatie voor zowel een schoolreis voor basisscholen als een klassenuitje voor middelbare scholieren. 

Schoolreis in Zeeland / Vanaf 5.95 pp

De binnen- en buitenspeeltuin van Klok'uus is ideaal voor een schoolreisje in Zeeland. Kinderen kunnen zich uitleven in de diverse klimtoestellen binnen en buiten. De speelhal in de vorm van een boerenspeelschuur bevat een stoer klimrek met spannende glijbanen en leuke obstakels. Ook het klimparcours en de grote springnetten in de halfoverdekte schuur bieden garantie voor speelplezier! 

Een schoolreis bij Klok'uus inclusief een frietje met snack, onbeperkt ranja en een ijsje is mogelijk voor €9.50 per kind. Een schoolreisje inclusief onbeperkt ranja en een ijsje kost 7.95 per kind. Uw komst is ook te combineren met een van onze activiteiten te vinden onder aan deze pagina. Een schoolreisje is te boeken vanaf 30 personen. In overleg kunnen wij een leuk programma voor u samenstellen. 

Voor alle mogelijkheden omtrent een schoolreis bij Klok'uus kunt u contact opnemen. 

Klassenuitje in Zeeland voor scholieren

Versla je klasgenoten tijdens een actief potje Lasergame of Arrow Play, of ga met z'n allen gezellig de wei in voor een potje Boerengolf.  Elke activiteit is te combineren met een lekker hapje eten en wat drinken achteraf. Ontdek hieronder onze activiteiten, of neem contact op voor verdere mogelijkheden. 

U kunt reserveren voor een klassenuitje op de pagina van de activiteit naar keuze. Bent u benieuwd naar aanvullende mogelijkheden of heeft u een vraag, dan kunt u altijd contact opnemen

Activiteiten in deze categorie

Lasergame in Zeeland

Lasergame in Zeeland

De leukste outdoor lasergame in Zeeland! Vanaf € 14.95 per persoon Uitgerust met een realistisch lasergame wapen ga je de strijd aan met je vrienden, familieleden, collega's of klasgenoten. Ons buitenterrein vlakbij Goes, in Zeeland is uitgerust met diverse obstakels, een grote berg en een loopgravenveld.  Lasergamen kan voor jong en oud, wij passen de activiteit aan per groep.  Lasergame scholieren - 14.95 inclusief friet en een drankje Op zoek naar een actief en gezellig klassenuitje in Zeeland? Bij Klok'uus speel je een uur lang lasergame op een uitdagend en groot speelveld. Uitgerust met een realistisch wapen ga je de strijd aan met klasgenoten en leraren. Ons grote speelveld inclusief een leuk gangenstelsel biedt genoeg ruimte om met de gehele klas tegelijk te spelen. Het klassenuitje is inclusief een uur lasergamen en een frietje met een drankje achteraf. Mogelijk vanaf 15 personen.  Lasergame - € 14.95 met optioneel een Lunch of Diner Lasergame bij Klok'uus biedt veel actie, plezier en ruimte voor een dolletje. Dit maakt de activiteit uitermate geschikt voor familieuitjes, bedrijfsuitjes, scholieren en vrijgezellenfeesten in Zeeland. De activiteit Lasergame is te combineren met lunch, diner of een borrel. Kinderen kunnen nog spelen in de speelschuur en speelwei. Neem contact op voor de prijzen van een combinatiearrangement van Lasergame met lunch, diner of borrel via reserveren onder aan de pagina, of via ons contactformulier. Vanaf 15 personen voor slecht €12,50 p.p. Lasergame Party - vanaf 6 jaar - vanaf € 16.50 De Lasergame Party is er speciaal voor kinderfeestjes. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je het lasergameterrein van Klok'uus onveilig. De lasergame activiteit is tijdens dit feestje speelser en kindvriendelijker. Voor jongere kinderen hebben we lichtere wapens. Kinderen van 6 jaar spelen een eenvoudigere versie dan oudere kinderen. Een lasergame feestje is inclusief spelen in de grote binnen- en buiten speeltuin, friet met snack of pannenkoeken, een zakje chips of een ijsje en onbeperkt ranja.

Archery Tag in Zeeland

Archery Tag in Zeeland

Een originele en vooral spannende groepsactiviteit in Zeeland! Speel Archery Tag al vanaf € 14,95 per persoon Deze nieuwe activteit is uiterst populair in Amerika maar in Nederland nog bijna nergens te spelen.  Het spel is een mix van het de bekende spellen paintball, trefbal en boogschieten. Tijdens deze razendspannende activiteit ga je uitgerust met masker, een boog en pijlen met foam-demping de strijd aan met het andere team. Probeer met pijl en boog het andere team te raken. Wordt je geraakt dan betekent dit terug naar je eigen kamp en een punt voor het andere team. Ons gangenstelsel dat veel weg heeft van echte loopgraven geeft het spel een extra dimensie. Tijdens de activiteit worden diverse spelvormen gespeeld.  Archery Tag is nu nóg uitdagender om te spelen! Door krachtigere en verbeterde bogen heeft het spel een grotere beleving. Nu ook geschikt voor grotere groepen! Erg leuk dus voor bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeestjes. Voor kinderen is het spel juist gemakkelijker gemaakt. Met lichtere bogen zijn de speciaal ontworpen kinderbogen een stuk makkelijker om te schieten. Klik hier voor het filmpje. Archery Tag is ook wel bekend als Arrow Tag of Arrow Battle.  Archery Tag Party - vanaf 10 jaar / € 16.50pp Archery Tag is een spannende activiteit voor een kinderfeestje in Zeeland. Weet jij je vrienden en vriendinnen te raken? Het Archery Tag feestje is inclusief spelen in de grote binnen- en buiten speeltuin, friet met snack of pannenkoeken, onbeperkt ranja en een ijsje.  Archery Tag scholieren - vanaf €14,95 per persoon Op zoek naar een klassenuitje vol actie en spanning? Archery Tag staat garant voor de nodige sensatie en actie maar vooral voor plezier onderling. Met een boog en pijlen met foam demping ga je de strijd aan met je klasgenoten en leraren. Het team dat het andere team het meest weet te raken wint! Een uur Archery Tag bestaat uit diverse spellen, zoals domination en een vlaggenspel. €14,95 - 1 uur Archery Tag, grote friet en een drankje €16,50 - 1 uur Archery Tag, grote friet met snack en een drankje Archery Tag / € 14,95 pp, optioneel met lunch of diner Archery Tag staat garant voor veel actie en echte spanning, maar voornamelijk zorgt het beschieten van je vrienden, collega's, klasgenoten of familieleden met de speciale pijlen voor veel plezier en hilariteit. Dit maakt de activiteit erg leuk voor onder andere vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en familieuitjes in Zeeland. De Activiteit is te spelen met maximaal 20 personen en is te combineren met een lunch of diner. Kinderen kunnen aansluitend op de activiteit spelen in de grote speelschuur en speelwei. Vanaf 15 personen slecht €12,50 p.p. Neem contact op voor de prijzen van een combinatiearrangement van Archery Tag met lunch, diner of borrel via reserveren onder aan de pagina, of via ons contactformulier. Archery Tag film!